Політика конфіденційності

1. Основні положення

З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів ми інформуємо вас про те, які дані ми збираємо і як ми їх використовуємо, на нашому сайті icoola.ua (далі - сайт). Ми поважаємо конфіденційну інформацію будь-якої людини, яка відвідує наш сайт, тому, виходячи з вимог чинного законодавства України та постанов Європейського парламенту і Ради, ми підготували справжню Політику конфіденційності (далі - Політика).

Справжня Політика не застосовується до сайтів, доступ до яких здійснюється через гіперпосилання, розміщені на нашому сайті.

Зверніть увагу, що ми використовуємо файли cookie. Кожен раз, коли ви відвідуєте наш сайт, ми можемо збирати інформацію про використовувані вами пристрої і мережі, до яких ви підключаєтеся при використанні наших послуг. Сюди може входити така інформація, як IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип і версія браузера, тип і тип модуля браузера, операційна система і платформа, інформація про ваші відвідування, включаючи маршрут до URL-адресами на, через чи від нашого сайту, продукти, які ви переглядали або шукали, помилки завантаження, тривалість відвідування певних сторінок і багато іншого. Ми збираємо таку інформацію за допомогою різних технологій, включаючи файли cookie. Файли cookie - це невеликі блоки даних, які тимчасово зберігаються на жорсткому диску Вашого комп'ютера або мобільного пристрою, щоб ви могли більш ефективно використовувати наш сайт. Якщо ви згодні, це дозволяє нам використовувати файли cookie кожен раз, коли ви використовуєте наш сайт.

2. Список особистих даних

Список персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені і використані при роботі з сайтом:
 

  • ваше прізвище, ім'я та по батькові, ідентифікаційний номер, адреса, номер телефону, адреса електронної пошти або інші контактні дані;
  • інформація про вашому комп'ютері, включаючи IP-адресу, географічне положення, тип і версію браузера і операційної системи;
  • інформація про ваші відвідування і використання сайту, включаючи тривалість відвідувань, перегляди сторінок і способи навігації по сайту і т. д.;
  • інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
  • інформація про розрахункові операції, банківські рахунки та ін.;
  • інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш веб-сайт, включаючи його зміст і метадані;
  • будь-яка інша особиста інформація, яку ви відправляєте нам і вводите при реєстрації на нашому сайті.
     

3. Цілі обробки персональних даних

Персональні дані, які ви надаєте через сайт, будуть використовуватися для наступних цілей:
 

  • адміністрування нашого сайту і бізнесу;
  • персоналізація нашого сайту для вас, що дозволяє вам користуватися нашими послугами на нашому сайті;
  • відправка вам повідомлень;
  • відправка електронних листів, які ви спеціально запросили;
  • надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті сторони не можуть ідентифікувати окремого користувача з цієї інформації);
  • розгляд запитів і скарг, зроблених вами або про вас щодо нашого сайту;
  • забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
  • перевірка дотримання умов, що регулюють використання нашого сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, що відправляються через нашу службу особистих повідомлень на сайті);
  • а також для інших цілей.
     

4. Доступ до ваших особистих даних

Ми можемо розкривати вашу особисту інформацію у виняткових випадках тільки для цілей, викладених в цій Політиці, будь-якого з наших співробітників, посадових осіб, страховиків, професійних консультантів, агентів, постачальників, а також газорозподільної і / або газопостачальної компанії і т. д.

Повідомляємо вам, що надана вами інформація включена в бази даних особистих даних, що належать газорозподільної і (або) газопостачальної компанії, з метою їх обробки, ведення обліку в межах, передбачених законодавством. Для досягнення вищезазначеної мети ваші дані можуть бути надані третім особам, безпосередньо беруть участь в обробці цих даних.

Персональні дані можуть бути передані третім особам в наступних випадках:
 

  • ваша згода на таку передачу;
  • необхідність укладення або виконання угоди між нами і третьою стороною в вашу користь;
  • необхідність формування та проведення юридичних процедур (претензій, позовів, та ін.);
  • при наявності важливих підстав громадського інтересу;
  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право запитувати і отримувати такі дані та інформацію.


За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми погоджуємося не розкривати вашу особисту інформацію третім особам.
 

5. Термін зберігання персональних даних

Ваша згода на обробку персональних даних надається безстроково. Термін зберігання ваших особистих даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються протягом періоду, що не перевищує необхідний відповідно до їх законною метою і цілями, викладеними в цій Політиці.
 

6. Ваші права

Коли ви надаєте нам свої персональні дані для обробки, у вас є такі права:
 

  • ви можете запросити доступ до своїх особистих даних;
  • ви можете запросити виправлення будь-яких невірних особистих даних про вас;
  • у вас є право вимагати видалення ваших особистих даних;
  • ви маєте право обмежувати і заперечувати проти обробки ваших особистих даних, а також право на мобільність даних;
  • ви маєте право в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних.
     

Щоб скористатися цими правами, ви повинні зв'язатися з нами з письмовою заявою, відправленою на наступну адресу електронної пошти: icoolaua@gmail.com. Але зверніть увагу, що деякі функції сайту, що вимагають наявності ваших особистих даних, можуть бути припинені з моменту їх видалення.

Якщо у вас є скарга на обробку ваших персональних даних, ви можете зв'язатися з нами, Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини або звернутися до суду.
 

7. Безпека даних

Повідомляємо вам, що було вжито всіх необхідних заходів для захисту ваших особистих даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення з використанням відповідних технічних і організаційних інструментів. Ми використовуємо технологію шифрування даних HTTPS від вашого браузера до сайту icoola.ua. На жаль, слід визнати, що передача інформації через Інтернет не завжди повністю безпечна. Тому, як тільки ми отримаємо вашу інформацію, ми зробимо все можливе, щоб захистити вашу особисту інформацію. Ви несете відповідальність за забезпечення конфіденційності пароля, використовуваного для доступу до нашого сайту. Ми не будемо запитувати у вас пароль (якщо ви не авторізуетесь на нашому сайті).
 

8. Зміни в умовах Політики

Умови Політики можуть змінюватися на сайті. В цьому випадку потрібно періодично переглядати сайт. Всі зміни вступають в силу з моменту їх публікації. Продовжуючи використовувати сайт, ви підтверджуєте свою згоду з новими умовами Політики в тій версії, яка діє на момент використання сайту.
 

9. Контактна інформація

Якщо у вас є які-небудь питання про нашу Політику, ви можете зв'язатися з нами за наступною адресою електронної пошти: icoolaua@gmail.com
 

10. Згода користувача

Використовуючи наш сайт, ви підтверджуєте, що ознайомилися з умовами цієї Політики і правами, наданими суб'єктам персональних даних відповідно до статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», і погоджуєтеся з вищевказаними умовами, натиснувши «ОК» коли в стовпці «Прийняти cookie».